Meet our team | Ryno

Meet our team!
Vandaag maken we kennis met Ryno Nel, sinds eind september 2021 modelleur bij B-invented. Ryno is bescheiden, maar vooral ook spontaan en creatief en past perfect in het B-invented team. Samen creëren we gave projecten en dat is precies waar Ryno blij van wordt. Deze van oorsprong Zuid-Afrikaan neemt een berg ervaring mee op het gebied van ontwerpen en realiseren van villa’s voor de onroerend goed branche in Zuid-Afrika.

Was modelleur worden altijd al jouw ideale baan?
Moeilijke vraag, ik vind namelijk zoveel dingen leuk. Als kind was ik altijd bezig met de vormgeving van gebouwen en het creëren van nieuwe dingen. De appel valt niet ver van de boom met een vader als architect. Het ontwerpen van een gebouw zie ik als het ontmoeten van iemand waar je een toekomst mee ziet. Je bekijkt de buitenkant en de binnenkant en als dat overeenkomt ga je nadenken of er een toekomst mogelijk is. Zo werkt dat met een gebouw ook, uiteindelijk wil ik iets creëren wat er echt toe doet voor de toekomst.

Wat vind je het mooie aan je baan?
Allereerst vind ik het team waarin ik werk belangrijker dan de baan en functie. Bij B-invented gaat het om een teamprestatie en draait het niet alleen om één persoon. Mijn collega’s zijn altijd fun, zorgen voor elkaar en staan open voor nieuwe ideeën. Mooie bijkomstigheid is dat ze voortdurend mijn Nederlands verbeteren, ik ga met sprongen vooruit!

Hoe kwam je bij B-invented terecht?
In Zuid-Afrika heb ik gewerkt aan projecten waar je van de schets van een gebouw tot de volledige realisatie betrokken bent. Waarbij de balans van betaalbaar, praktisch en design samenkomen. Toen ik samen met mijn vrouw naar Nederland vertrok om hier een toekomst op te bouwen, ben ik op zoek gegaan naar een werkgever die zowel bezig is met creëren van gebouwen tot de volledige realisatie. Na een paar gesprekken bij verschillende bedrijven vond ik B-invented de ‘’VETSTE’’ werkplek. Het is geweldig om in een bedrijf te werken waar je kwaliteiten tot hun recht komen en je ook een leercurve start om nieuwe dingen te doen en te leren.

Wat trok je aan om bij B-invented te werken?
Ze verkochten me geen baan, maar waren zelf gepassioneerd over wat B-invented doet. Zelfs collega’s die al 10 jaar werkzaam zijn, hebben passie en een drive voor hun werk. Dat gaf mij het gevoel dat dit een fijne werkplek is voor langdurig werkplezier.

Hoe zou je de sfeer binnen B-invented omschrijven?
Innovatief, relaxed, focus, procesgericht en vooral geen 9 tot 5 mentaliteit.

Waar zie je jezelf over 5 jaar?
Waarschijnlijk ben ik dan gesetteld in Nederland en heb ik een goede balans in mijn werk. Ik hou van nieuwe uitdagingen en hoop dat die op mijn pad komen bij B-invented.

Wat weten wij niet over jou?
Ik ben het liefst in de buitenlucht, lekker in de natuur. Een triathlon is zeker aan mij besteed! Daarnaast vind ik het gezegde ‘’stille wateren, diepe gronden’’ bij mij passen.  Ik ben bescheiden maar achter die bescheidenheid zit een heel sportief en actief persoon.