Meet our team | Camiel

Meet our team!
Vandaag maken we kennis met Camiel Mourisse, werkstudent tekenaar bij B-invented sinds september 2021.
Deze leergierige, spontane en behulpzame student bouwt goed aan zijn toekomst. Camiel doet het namelijk allemaal, studeren, geld verdienen en werkervaring opbouwen.

Wat is het allerleukste aan deze bijbaan?
Deze bijbaan brengt me dichter bij mijn echte droombaan, ik wil na mijn studie architect worden.
B-invented houdt zich, naast engineering van bouwprojecten, ook bezig met architectuur. Dit is de ideale gelegenheid om in de praktijk mee te kijken en mee te werken aan vette projecten.

Wat vind je het mooie aan je baan?
Het mooiste aan dit werk is dat je samen met een team een resultaat oplevert voor de constructeur of uitvoerder. Ik houd me vooral bezig met het modelleren van 3d naar 2d ontwerpen voor onderbouwconstructies en funderingen. Als team werken we aan een meerdere projecten tegelijk en zo krijg ik een goed beeld van projectmatig werken.

Hoe kwam je ooit bij B-invented terecht?
Hallo Google, ik heb gezocht naar bijbanen en vond toen de vacature werkstudent tekenaar bij B-invented.

Wat trok je aan om bij B-invented te werken?
De combinatie van studeren en relevante werkervaring op doen heeft de doorslag gegeven. Daarnaast werk ik met een team waar ik veel van kan leren en waar iedereen heel geduldig en behulpzaam is. Een bedrijf waar je echt veel ervaring op kan doen.

Hoe zou je de sfeer binnen B-invented omschrijven?
Relaxed, behulpzaam, en geduldig.

Waar zie je jezelf over 5 jaar?
Ik ga ervanuit dat ik dan architect ben en ik zie ook nog wel de kans dat dit niet in Nederland is. Ik krijg energie van het ontwerpen van gebouwen.

Wat weten wij niet over jou?
Ik speel graag piano, al kan ik niet tippen aan Michail Pletnev.