GEZONDHEIDS CENTRUM NAARDEN

Escampstaete

Opdrachtgever: Build by The Wildt
Plaats: Naarden

Samenhang én een eigen identiteit! Dat is waar Centrumplan Keverdijk voor staat. In opdracht van Build by The Wildt heeft B-happy binnen dit plan het gezondheidscentrum gerealiseerd. B-invented heeft hierbij het herontwerp en de bouwkundige- en constructieve engineering vorm gegeven.

Het pand is in gebruik door twee huisartsen praktijken en ook is er aan tandartsenpraktijk. Daarnaast zal een deel van het gebouw aan de gemeente worden verhuurd voor maatschappelijke wijkfuncties, onder andere voor jongeren. De initiatiefnemers van dit mooie project zijn Gemeente Gooise Meren, Dudok Wonen en Vereniging Islamitische Gemeenschap Naarden. In totaal bestaat het plan uit een moskee, twee appartementen blokken en rijwoningen en daarnaast zal ook het park opnieuw ingericht worden.

  • Herontwerp
  • Constructief ontwerp
  • Bouwkundige engineering
  • Constructieve engineering

B-smart, B-invented en B-happy maken
allen deel uit van de B-group