Anders dan anderen

B-invented is een ingenieursbureau met een aanpak die bij je moet passen. Wij doen het namelijk anders dan anderen. Ons doel is om het proces van jouw bouwproject te optimaliseren. We willen dit proces rechtlijnig maken en de loops zo klein mogelijk. Dit betekent dat we een knelpunt snel ontdekken en het makkelijk oplossen. Daarom stemmen we vanaf het begin onze ontwerpen en berekeningen af op jouw eigen wensen als opdrachtgever en de kenmerken van alle andere partijen die bij de bouw betrokken zijn. Doordat we die kennis en vakmensen vooraf bij elkaar brengen kunnen we het totale bouwproces optimaliseren. Zo verloopt de uiteindelijke realisatie soepel, zonder zorgen en met complete budgetbeheersing.

Pas jij ook bij ons?

Zijn we de goedkoopste? In het begin niet. Want we doen ons uiterste best om al aan de voorkant veel zaken op elkaar af te stemmen. Dat kost tijd. Maar juist hierdoor garanderen we een slimme, efficiënte constructie en een soepele realisatie. Hiermee besparen we weer geld. Toch kiezen klanten ons niet vanwege de laagste prijs, maar vanwege onze procesmatige kijk op de bouw en onze gedrevenheid én kunde om elke dag het beste uit onszelf en de bouw te halen. Geloof jij hierin? Dan pas jij bij ons!

B-invented bestaat inmiddels ruim 10 jaar, heeft een overtuigende referentielijst, een goede klantwaardering, zelf ontwikkelde software en een warme band met de TU/e.

Zusterbedrijven van B-invented zijn bouwer B-happy en B-smart, specialist in de complete onderbouw.

Waar praten we liever níet over?

Weet je waar we het liever niet over hebben? Dat wij BIM maximaal benutten. Dat wij zelfs ‘optimaal BIM’ zijn, omdat we alles met anderen afstemmen. Dit is immers onze natuur. We hebben het ook niet over duurzaamheid. Want hoe kun je in deze tijd iets maken zónder na te denken over duurzaamheid? En we praten niet over begrippen zoals ‘lean’ en ‘integraal’. Want hoe wil je efficiënt bouwen zónder ‘lean’ en ‘integraal’ te functioneren?

Vind jij al deze dingen ook vanzelfsprekend? Laten we het er dan maar niet over hebben. Want we doen het gewoon.