Werken bij B-invented

Harmony Hill

Concept woningen

Commercieel landschap

Dit project zorgt ervoor dat commerciële ruimtes en grondgebonden woningen op dezelfde plek gerealiseerd kunnen worden. Door het toevoegen van een landschap kunnen de commerciële ruimtes en de bijbehorende parkeerplekken onder dit landschap worden gelegd. 

Op deze manier ontstaat er boven op de commerciële ruimtes een landschap waar veel groen kan worden toegevoegd. De huizen die hier vervolgend op gepositioneerd worden zullen dus grondgebonden zijn met alle hun eigen tuin.

Aansluiting met omgeving

Het landschap beweegt met zijn omgeving mee. Daar waar de gebouwen erom vragen zal het landschap naar beneden duiken. Op deze manier kan er een goede aansluiting gevonden worden met de omgeving en de omliggende gebouwen.

Aan de randen van het landschap zijn nog verschillende woningen toegevoegd die zowel een connectie hebben met het landschap als met de straat. De woningen zijn via straatniveau te betreden maar de tuin ligt bovenop het landschap.

Appartementen

Op de hoek van het landschap is een appartementencomplex toegevoegd. Deze zorgt voor extra woningen en sluit goed aan bij het drukke kruispunt. De appartementen hebben zowel aan de straatzijde als aan de landschap zijde een terras.

Locatie
Tiel

Programma
12 appartementen/ 20 woningen

Status
Concept

Architectuur

B-too: Stéphanie Lelieveld, Eric Offermans

Ontwerpteam

B-too: Mendel Meester, Raz Keltsh

B-invented: Nadine Mocking

In beweging

Connectie met straat en landschap