Werken bij B-invented

Constructieve engineering

Integrale engineering is één van de kernactiviteiten van B-invented om haalbare projecten te maken. Daarbinnen is ook constructieve engineering essentieel. Vanaf het ontwerp tot en met de vergunningen en de realisatie verzorgen onze ervaren constructeurs alle engineering. 

Bouwkundige engineering verzorgen wij voor onze eigen architectuurprojecten, maar ook voor projecten waar andere architecten en opdrachtgevers een opzet hebben gemaakt. 

Hierbij maken we gebruik van diverse software pakketten en gaan we steeds vaker over op 3D construeren. Zodoende kunnen we de constructieve dynamiek dusdanig benutten om te komen tot een optimalisatie van materiaalgebruik.

Vinkeveen
- eenvoud in complexiteit

Het Gezondheidszorgcentrum in Vinkeveen kent een bijzondere vorm met een geknikte plattegrond en dakvorm. 

Door te kiezen voor een staalconstructie met houtskeletbouw-elementen is een voor het oog eenvoudig concept gerealiseerd.

Fabrick
- ook esthetische constructie

Het woongebouw Fabrick in Almere heeft naast een bijzondere architectuur (MKA) en bijpassend constructief casco nog meer constructieve uitdagingen. 

Samen met klant, architect, aannemer en diverse partners hebben we vol overgave aan de diverse esthetische elementen gewerkt.

B-too, B-invented, B-smart,  B-leaf & B-happy
maken deel uit van de B-group