Werken bij B-invented

Specialistische engineering

Fabrikanten en leveranciers hebben vaak behoefte aan kennis en ondersteuning op het gebied van constructie en technische modelering. Vanuit onze specialistische engineering verzorgen wij deze diensten. Door onze systematische aanpak blijven we samen met de klant optimaliseren, of het nu gaat over funderingen, tunnelbekisting, kalkzandsteen, cellenbeton of metalen constructies. 

Langdurige samenwerkingen zorgen voor een steeds optimaler proces en de doorontwikkeling van producten van klanten. Daarnaast ontwikkelt B-invented binnen specialistische engineering ook nog nieuwe producten om de processen in de bouw sneller en eenvoudiger te laten verlopen om tot een beter gebouw te komen.

B-smart fundering

Ons zusterbedrijf B-smart is opgezet vanuit het funderingsconcept dat binnen B-invented ontwikkeld is. B-smart is één actief betrokken en betrouwbaar aanspreekpunt voor de hele onderbouw van jouw gebouw.

Het liefst schuiven wij zo vroeg mogelijk aan om de onderbouwconstructie samen te ontwerpen en optimaliseren. We verzorgen zo alle constructieve en technische modellering, inclusief de aansturing van de machines in de fabriek.

De elementen van het systeem worden in onze eigen fabriek in Nederland geproduceerd en onze eigen ervaren uitvoeringsteams zorgen voor een perfecte en nette realisatie.

B-leaf systeembouw

Ons zusterbedrijf B-leaf is een onmisbare schakel in de bekrachtiging van B-groups’ kernwaarde ‘bewust’. Houtbouw kent andere spelregels dan traditionele bouwmethodiek. Dit zorgt voor nieuwe uitdagingen, maar veel belangrijker, voor nieuwe mogelijkheden en systemen. Daar is de engineering die we voor B-leaf verzorgen ook onderdeel van.

Zalmhaventoren - Hoogste prefab gebouw

Het hoogste prefabbeton gebouw in Nederland is de Zalmhaventoren in Rotterdam. 

Voor Byldis zijn alle prefab beton binnenwanden constructief doorgerekend en technisch gemodelleerd in Tekla.

B-too, B-invented, B-smart,  B-leaf & B-happy
maken deel uit van de B-group