Werken bij B-invented

Meet our team | Nienke

Vandaag maken we kennis met Nienke Stikkelbroeck. Geboren en getogen Brabantse. Al woont ze op een mooie rustige plek, ze gaat graag naar Eindhoven om te genieten van het bruisende en levendige centrum. Nienke is in de coronatijd bij B-invented begonnen als administrateur financiën en kan je alles vertellen over cijfers!

Was administrateur financiën altijd al jouw ideale baan?

Ik heb altijd al een baan in een financiële functie geambieerd. Ik hou ervan om met cijfers bezig te zijn, hier ben ik dan ook heel accuraat in. Vooral van de ad hoc taken, de financiële- en salarisadministratie kan ik heel vrolijk worden. Ik hou van een uitdaging, al denk je dat niet snel bij cijfers. Zo houd ik me bezig met het aanbrengen van verbeteringen in de processen en het digitaliseren van administratieve werkzaamheden.

Wat vind je het mooie aan je baan?

Niet weten wat de dag brengt en de afwisseling in mijn werk vindt het allerleukste! Ik weet s ’ochtends niet wat er s ’middags op mijn pad komt. Ik ben echt in mijn element als ik dingen kan uitzoeken en intern service kan verlenen.

Hoe kwam je ooit bij B-invented terecht?

Via een advertentie op Indeed. De advertentie was zeer uitnodigend geschreven en precies wat ik zocht. Spontane reactie toegestuurd en toen kon ik vrij snel beginnen. Mijn inwerkperiode was bijzonder, mijn eerste werkdag was 13 maart en op 17 maart ging Nederland in lockdown. Vrijwel mijn hele inwerktraject heb ik tijdens de lockdown op kantoor doorlopen, met veel collega’s was het contact via Microsoft Teams.

Wat trok je aan om bij B-invented te werken?

De functie is heel gevarieerd, daarnaast is er geen hokjesmentaliteit, wat vrij uniek is in het financiële werkveld.

Hoe zou je de sfeer binnen B-invented omschrijven?

Het is een gemixt team in leeftijd, gender en achtergronden en dat levert een hele leuke samenwerking op met mijn collega’s.

Waar zie je jezelf over 5 jaar?

Heel erg veel vooruitkijken doe ik niet, ik vind het best een lastige vraag. Door corona ben ik me meer gaan realiseren dat je met de dag leeft. Ik probeer te genieten van de dingen die nu op mijn pad komen. Korte termijnplannen hebben we wel, maar geen extreme toekomstige carrièrewensen. Variatie en nieuwe dingen blijf ik leuk vinden en daar sta ik volledig voor open.

Wat weten wij niet over jou?

Zodra de zon schijnt ben ik op mijn Yamaha te vinden. Ik hou namelijk erg van motor rijden. Daarnaast ben ik een foodlover, of dit nu uit eten gaan of het zelf bereiden van eten is, dat maakt voor mij niet uit. Nu het weer kan, ga ik er graag op uit om de wereld te verkennen.